چنانچه مواد غذایی در قوطی فلزی بسته بندی شود، زمان ماندگاری آن ها در مقایسه با مواد اولیه بسته بندی دیگر به مراتب افزایش می یابد. مواد غذایی بسته بندی شده در قوطی فلزی را بدون این که در آن ها تغییرات حاصل شود می توان به مدت 2 الی چند سال نگهداری نمود.
مزایای قوطی فلزی
اکثرا مقاوم به ضربه، دامنه ی مقاوم به حرارت بالا (استریلیزاسیون)، مقاوم به رطوبت-نور و اکسیژن، مسموم کنندگی پایین، زمان نگهداری بالا بدون تغییرات، سطح ایده آل جهت تزئین و لاک پذیری، وزن سبک و کارایی بالاتر به دلیل کم حجم بودن، بازیافت بالا، سهولت در جابجایی و انبارداری، بهترین بسته بندی مطابق با سیاست های زیست محیطی، بالا بودن زمان نگهداری در ویترین فروشگاه ها، قابلیت بالا در نگهداری تازگی، طراوت و گازدار بودن نوشیدنی های گازدار.
معایب قوطی فلزی
پدیده خوردگی (CORROSION) و باد کردگی و سوراخ شدگی (PERFORATION)، تغییر رنگ و کاهش ویتامین های مواد غذایی در اثر خوردگی.
- ۹۹/۰۶/۱۲